Ajánlatkérő
Írta: Divinszky Zsolt Dátum: December 06 2010 09:00:00

Ajánlatkérő felhívás

„Milyen szabályozó-módosítások szükségesek a hajléktalan emberek elsődleges munkaerő-piaci foglalkoztatásának növeléséhez”

c. szakértői dokumentum elkészítésére


Teljes hír

Ajánlatkérő felhívás

 

 A Társadalmi Megújulás Operatív Program  „A hajléktalan emberek társadalmi és munkaerő-piaci integrációjának szakmai és módszertani megalapozása”  című kiemelt projekt (Kódszám: TÁMOP-5.3.2-08/1-2008-0001) keretében a

 

„Milyen szabályozó-módosítások szükségesek a hajléktalan emberek elsődleges munkaerő-piaci foglalkoztatásának növeléséhez”

 

c. szakértői dokumentum elkészítésére

 

Formai és egyéb követelmények

 A szakértői dokumentum nem tartalmazhat egyéb, már megjelent szakmai anyagból adaptálás nélkül átvett részeket, fejezeteket.


A szakértői dokumentumnak alkalmasnak kell lennie a TÁMOP-5.3.2. projekt közvetlen célcsoportjai, illetve a TÁMOP-5.3.3. projektben résztvevők szemléletének aktív alakítására. Ennek érdekében, alkalmasnak kell lennie arra, hogy azt a projekt során – a dokumentum elkészültét követően - a regionális referensi műhelyek, a regionális továbbképzések résztvevő megismerhessék és feldolgozhassák.

A szakértői dokumentumnak a napi, gyakorlati szociális munkához kell igazodnia.

A szerzőnek vállalnia kell a részvételt a szakértői dokumentumról szóló személyes egyeztetéseken a projekt szakmai vezetőivel. 

A dokumentum terjedelme: 100 oldal

A szakértői dokumentum leadási határideje: 2011. március 20.

Az ajánlat beadásával kapcsolatos követelmények

Az ajánlat beadásának helye:  Összefogás a Budapesti Lakástalanokért és Hajléktalan Emberekért Közalapítvány Irodája

1134 Budapest, Dózsa Gy. út 152.

Az ajánlat beadásának határideje: 2010. december 16.


A beadott ajánlatnak tartalmaznia kell:

 

Az ajánlatkérő felhívással kapcsolatban további információ kérhető Lapis Kristóf szervezőtől a +3670/425.01.41-es telefonszámon.

Az ajánlatkérő felhívás publikálási dátuma: 2010. december 6.