Felhívás
Írta: Divinszky Zsolt Dátum: április 27 2011 08:29:48

Felhívás

 Hajléktalanügyi Országjelentés 2010

c. szakértői dokumentum elkészítéséhez szerzőket keresünk.


Teljes hír

Felhívás

A Társadalmi Megújulás Operatív Program  „A hajléktalan emberek társadalmi és munkaerő-piaci integrációjának szakmai és módszertani megalapozása”  című kiemelt projekt (Kódszám: TÁMOP-5.3.2-08/1-2008-0001) keretében

Hajléktalanügyi Országjelentés 2010

c. szakértői dokumentum elkészítéséhez szerzőket keresünk. 

Az éves Hajléktalanügyi Országjelentés célja: összefoglalást nyújtani a hajléktalanság helyzetének 2010. évi alakulásáról. A jelentés, részben összegzi a hajléktalan ellátás elmúlt évét, részben a kormányzati működés (szükséges intézkedések) támogatását, értékelését, szolgálja.

Az Országjelentésben átfogóan és mértékadó módon elemezni és értékelni kell a hajléktalan emberek társadalmi integrációját befolyásoló hazai makrokörnyezeti hatások éves alakulását.

Az Országjelentés önálló, de egymáshoz kapcsolódó fejezetekből áll. A végleges szerkezet kialakításánál figyelembe vesszük a tanulmányok megírására jelentkezők preferenciáit, javaslatait.

 

 

Nem csak a szűken vett hajléktalan ellátásban dolgozó szakemberek, hanem a hajléktalan ellátás határterületein dolgozó kollégák jelentkezését is várjuk (gyermekvédelem, egészségügy…)

 

Amennyiben felhívásunk felkeltette az érdeklődését bővebb információért és időpont egyeztetésért kérem használja elérhetőségeinket:

 

Jelentkezés: iktatas.oka@foglakprojekt.hu

 

Bővebb felvilágosítás:

Kovács Ivetta projekt asszisztens

Tel.: 06/70/425-0139